Artist Alley!

CutieCraft

CutieCraft - Handtillverkade smycken, accessoarer och dekorationer, alla samlade under ett ledord - gulligt!

CutieCraft tillhandhahåller en stor variation av olika sorters hantverk. Här hittas allt ifrån smycken och accessoarer till amigurumis och halsdukar! Alla produkter är tillverkade för hand och hålls till samma CutieCraft-Standard så att just Din produkt skall hålla så hög kvalitet som möjligt.

Till toppen av sidan

FuzzyTronics

Handgjorda små monster, handledsvärmare och små börser. Allt är av garn eller metall från halsband till hårspännen. Mina små kreationer är inspirerade av naturen, gothic böcker och serier, saker från förr, steampunk och lolita samt vad som får mig att fastna!

Till toppen av sidan

DotsAndSwirls

Nyckelringar, tygväskor, pins och klistermärken med söta nakenkatter! Skaffa ett exemplar av Boy's Love webbserien Cover-up! i fanzineform, eller någon av de serieantologier där jag medverkat. Jag gör även porträtt commissions där du kan bli ritad i t.ex. Gemsona form!

Till toppen av sidan

Moa och Villemo

Moa Dahlberg och Villemo Härstedt kommer att sälja posters, mobilsmycken, klistermärken och annat för en rad olika fandoms. Du kommer även kunna göra specialbeställningar på illustrationer här.

Till toppen av sidan

Figurines and stuff

figurer(skulptur) och manga av egna karaktärer. kan vara lite satiraktigt

Till toppen av sidan

Disa Bubblez

Prints, klistermärken, pins och nyckelringar med karaktärer från olika serier, filmer och böcker, även illustrationer med originella motiv kommer att finnas. Jag kommer även att göra commissions på plats där du kan välja en karaktär som du vill få ritad eller helt enkelt få dig själv avtecknad!

Till toppen av sidan

Nosebleed Studio

Prova på att lära dig att teckna manga med Elise Rosberg från Nosebleed Studio! Vi kommer att gå igenom ansikten i olika vinklar och du får prova på att designa din egen karaktär! Nosebleed Studio brukar erbjuda mangateckningsworkshops på olika evenemang och konvent. Vi är en mangateckningsstudio som har funnits i över 10 år och har fem medlemmar och ger årligen ut våra serier i antologiform samt andra projekt.

Till toppen av sidan

Pixel Evolved

En hobbyverksamhet som specialiserar sig i pixel art i form av pärlplattor och korsstygn. Vi gör allt från tavlor till behållare och smycken till dekorativa figurer, både i 3D och i 2D, från spel och serie kultur!

Till toppen av sidan

Ellinor Richey & Melanie Sassarini

Ellinor och Melanie skapar serier, orginalillustrationer och fanart som säljs som vykort, orginal, stickers och pins. Kom och säg hej eller beställ en comission på plats!

Instagram Ellinor: https://www.instagram.com/ellinorrichey/ Instagram Melanie: https://www.instagram.com/melaniesassarini/

Till toppen av sidan

The Stag and the Otter

Hobbytillverkning av fjäderpennor. De flesta av mina pennor har en spets som kräver att de doppas i bläck. Flaskor med bäck hittas i konstnärsbutiker. Fjädrar är unika. Det finns inte en penna som ser ut exakt som någon annan och jag har många olika färger att kombinera på olika sätt. Söker du efter en speciell penna kan jag göra en efter önskemål (färg på bas, färg på dekorationsfjädrar, kort/långt skaft, rhinestones).

Till toppen av sidan

Felle Löfkvist

Felle är en frilansande illustratör och serietecknare som mest sysslar med djurbilder, fanart och HBTQ-teman. På Kodachicon kommer hen sälja egengjorda fanzin, prints, klistermärken, vykort, posters samt live-commissions!

Till toppen av sidan

Fashion by Rede

Jag säljer egentillverkade smycken av nytt och återbrukat material. Allt från metaller, fejkskinn, pärlor eller material jag plockar direkt från naturen. Alla smycken är unika då jag bara gör en utav var.

Till toppen av sidan

Think Ink

Vi säljer egengjorda serier och merc.

Till toppen av sidan

Poutine Art and Cosplay

My name is Yin and I am a cosplayer and artist! I have been drawing for 5 years and during Kodachicon I will be selling prints and taking commissions. Other than drawing and cosplaying I also love to play video games and stream, feel free to come to my stand at Kodachicon and chill with me!

Till toppen av sidan

Prince Lowell

Jag är en illustratör och karaktärsdesigner som erbjuder prints och posters i storlekarna A6-A3 såväl som pins, alla tecknade och designade av mig själv men med fokus på fan art (bl a Overwatch, Voltron, Pokémon mm). Jag gör även commissions och ritar gärna era porträtt, OCs eller favoritkaraktärer!

Till toppen av sidan

Teatime Trinket

Teatime Trinket är en hobbyverksamhet med handgjorda smycken och accessoarer inspirerade av manga, lolita och massor av olika fandoms!

Till toppen av sidan

Majsarts

Majsarts är ett samarbete mellan ett par vänner emellan som alla har en kreativ strävan! Vi tillvärkar smycken av alla slag, handgjorda Harry Potter-inspirerade trollstavar, konst i form av nyckelringar och prints. De olika nyckelringarna kommer vara inspirerade av serier som Gravity Falls, Steven Universe, podcasts som The Adventure Zone, och spel som Overwatch. Jag, Maja, kommer sitta vid bordet med pennan redo om någon till köpa en snabb skiss eller två.

Till toppen av sidan

Lars Pettersson

Jag illustrerar och bygger replikor/rekvisita för cosplay och lajv.

Till toppen av sidan

Våra partners