Försäljare

Anim8

Anim8 är tillbaka på KodachiCon med ett ännu större utbud av anime merch, badges och posters! Välkommna!

Till toppen av sidan

Seriebubblan

Säljer amerikanska serier.

Till toppen av sidan

Animerch

Animerch ger dig möjligheten att få tag på ett brett urval av licensierad anime och manga merchandise!

Oavsett om det gäller en särskild figur, manga eller spel, kan vi garantera både kvalité och legitimitet då alla våra varor är hämtade direkt från Japan eller en officiell leverantör. Söker du någonting eller behöver hjälp är det bara att kontakta oss så gör vi vårat bästa för att hjälpa dig finna vad du söker.

Till toppen av sidan

Depression: Föreläsning och öppet forum

En föreläsning om hur det är att vara deprimerad och hur det påverkar oss själva och omgivningen. Vi kommer också att öppna för samtal om egna erfarenheter.

Till toppen av sidan

Dream Holic

Dream Holic är en unik försäljare av lolitaperuker och -accesoarer grundad i 2012. Vi jobbar hårt med att säjla toppkvalitetsperuker till folk världen över, och vi har tidigare deltagit i många stora lolitakonvent världen över. Kom och besök oss!

Till toppen av sidan

Meltychocolatemoon

Meltychocolatemoon är en designer som tillverkar egna smycken som är sinpirerat av Japanska klädstilar så som Lolita, Fairykei och streetstyle!

Till toppen av sidan

AMAI

Försäljning av egendesignade kepsar, pins och accessoarer.

Spana gärna in vår: Hemsida: www.amai.se Instagram: @amai_shop Facebook: AMAI

Till toppen av sidan

Ordbilder Media

Ordbilder Media publicerar allt från fantasyböcker till japanska & europeiska serier. Ordbilder är dessutom DVD & Blu-ray grossist och importerar och säljer prylar från Japan – med speciell fokus på Studio Ghiblis filmvärld.

Till toppen av sidan

VerEl Dezigns i samarbete med Mikos hörna

VerEl Dezigns har ett stort utbud av peruker för framförallt cosplay och säljer även accessoarer, handarbeten mm. Mikos hörna är en 2d hand butik som säljer allt från manga, spel och filmer till nörd t-shirts, japanska märkes kläder och merchandise.

Till toppen av sidan

Rainbow island

Vi säljer japan importerade grejer som Pokemon, Sailor moon och andra anime grejer.

Till toppen av sidan

Lolitabutiken

Hos Lolitabutiken hittar du både nya och begagnade kläder, skor, väskor och accessoarer. Vi är återförsäljare för japanska märken som Innocent World, Metamorphose och Chocomint men även flera indie-märken. Vi har ett stort sortiment på vår hemsida, https://lolitabutiken.se och kommer inte få plats med allt i bilen, så kom gärna med önskemål på vad du vill att vi tar med!

Till toppen av sidan

Våra partners