FAQ

Här kommer en samling med de vanligaste frågorna inför Kodachicon!

Om du inte hittar svar på din fråga här så kan du maila till info@kodachi.se (crew@kodachi.se om det gäller crew-frågor) eller PMa oss på facebook @kodachikai.

Q: Vad kostar biljetterna?

A: 150 SEK för en dag, 300 SEK för hela helgen. Köp till en sovsalsplats för 150 SEK!

Q: Vad är det för rabatt för långväga besökare?

A: Om du har rest längre än inom Skåne så får du rabatt på biljetten till konventet! Läs mer på sidan Biljettinformation!

Q: Vad gör jag om jag har glömt mitt lösenord?!

A: Kontakta oss via PM på facebook eller maila till info@kodachi.se. Ge oss ditt användarnamn så ger vi dig ett nytt lösenord! (Glöm inte att ändra till något annat när du loggat in!)

Q: Finns det duschar?

A: Yepp, vi har tillgång till duschar i en idrottshall några hundra meter från vårt område. Duscharna är öppna från tidig morgon till sen kväll, och skulle dörren vara låst så är det bara att säga till i Informationen eller Entrén!

Q: Finns det mat på konventet?

A: Ja! Vi har mat som lagas på plats, och en kiosk fylld med godis och snacks! Vi serverar frukost under morgonen, varm mat under dagen och inpå kvällen och kvällsmackor när solen börjar gå och lägga sig.

Q: Vad behöver man ha med sig?

A: Det viktigaste att ha med sig är lite fickpengar (vissa försäljare tar bara betalt kontant) och lite ytterkläder för att hålla sig varm och torr på vägen till och från konventet, samt mellan byggnaderna. Om du sover över behöver du ha med dig en uppblåsbar madrass (eller dylikt), lakan och filt eller en sovsäck, kanske en kudde och en pyjamas och neccesär med alla hygiengrejer du behöver! Vi har tillgång till duschar också!

Q: Tar ni betalt med kort?

A: I entrén och matserveringen kan vi ta betalt med kort, men vi har försäljare som bara tar kontanter. Vissa har även swish som ett alternativ!

Q: Hur tar man sig från Lund C till konventet?

A: Alternativ 1 är att promenera, vilken tar 5-10 minuter beroende på hur snabbt man går. Alternativ 2 är att ta en buss från Lund C till hållplatsen Lund Idrottsplatsen, som ligger några hundra meter bort. Busslinjerna är stadsbuss 2 mot Värpinge (grön buss), regionbuss 166 mot Staffanstorp (gul buss) och regionbuss 139 mot Lomma (gul buss). Kolla på kartan i nästa fråga!

Q: Var ligger närmaste busshållplats/matbutik/bankomat?

A:

Q: Kan man komma tidigare än 10.00 på torsdag morgon?

A: Yepp! Om man reser långt (typ flera timmar, så att man missar en massa kul grejer om man åker på torsdagen) så är man välkommen att smyg-checka in redan på onsdag kväll. Vi öppnar några sovsalar 19.00 och vi finns på plats även inpå natten om man kommer fram jättesent. Skolgården är såklart öppen dygnet runt!

Q: Jag hittar ingenting om Auktionen och BFB! Har ni skippat det i år?

A: Nejdå! BFB finns på plats och Auktionen hålls som vanligt! Vi har bara glömt att skriva om det på hemsidan, för det är så självklart för oss att dem alltid är med… passa på att sälja och fynda!

Q: Finns det parkeringsplatser i närheten?

A: Jadå, det finns gott om P-platser runt Lund C/Västra Stationstorget. Det kostar en peng, men har man tur så hittar man en gratis-plats lite närmare konventsområdet: men det är först till kvarn som gäller!

Q: Finns det någon karta över konventsområdet?

A: Vi jobbar på det, men tänkte hålla det lite hemligt ett tag till! De kommer att sättas upp i alla byggnader och läggas in på hemsidan och på facebook!

Våra partners