Biljettinformation

Kodachicon 2017 blir tolvårsjubileum, och vi börjar känna oss väldigt hemmastadda i Polhemskolan vid det här laget! Konventet (och föreningen) har vuxit enormt under åren: från några hundra till närmare tusen deltagare och på G vidare! Vi är bland Sveriges största konvent idag, och vi står stadigt först som hela Nordens absolut mysigaste konvent!

När kan jag köpa biljetter?

Redan idag! Här på hemsidan säljer vi alla biljetter till Kodachicon 2017, och det kommer vi att fortsätta med hela vägen fram till konventet och till och med i entrén! Tänk på att oavsett om du köper en biljett i entrén eller på hemsidan så måste du ha ett konto på hemsidan!

Var hålls konventet?

Kodachicon hålls på Polhemskolan i Lund (Trollebergsvägen 41, ingång från Rådmansgatan), ca 5-10 minuters promenad från Lund C. Det går även bussar som stannar precis i närheten.

Vad kostar biljetterna?

En biljett för hela helgen (tors-sön) kostar 300kr

En sovsalsbiljett (tors-sön) kostar 150kr

En endagsbiljett (säljs endast i entrén!) kostar 150kr

Långväga besökare

Har du rest långväga från någon annanstans än Skåne så bjuder vi på halva konventsbiljetten! Allt du behöver göra är att visa upp ditt resekvitto i entrén när du hämtar ut ditt band.

Reskvittot/Biljetten måste vara giltig under datumen 24-26 maj och stå i ert namn (kvitto från Skånetrafiken funkar alltså inte). Har du förköpt din biljett här på hemsidan så får du såklart rabatten i form av kontanter tillsammans med ditt band! Rabatten gäller endast biljetter för hela evenemanget!

För dig som reser långt och kommer hit redan på onsdagen så öppnar vi upp några sovsalar under kvällen, så att ni får sova gott och vara helt utvilade när vi öppnar upp morgonen därpå!

När öppnar konventet?

Vi öppnar dörrarna klockan 10.00 på torsdagen, och stänger ner konventet klockan 12.00 på söndagen.

Alla byggnader förutom sovsalsbyggnaden stängs över natten.

Jag vill gå med i Kodachicrew!

Kodachicrew är det härliga teamet i gröna t-shirts som bemannar konventet och hjälper besökare med allt ifrån att hitta rätt till att starta upp spel på våra konsoler. Du ansöker till våra arbetsgrupper HÄR!

Jag vill sälja mina grejer på Kodachicon / Jag vill hålla i en aktivitet eller en föreläsning!

Anmäl dig här: Utställaranmälan

Våra partners